FORMAT-AB
Sortuj według:
Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184764
Kategoria: Pozostałe
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:(PDG). Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej(KPS). Kompetencje personalne i społeczne(OMZ). Organizacja pracy małych...
Cena
35.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

4.00

Autor: Derbis Anna, Linka Lidia

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184726
Kategoria: Pozostałe
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.Publikacja...
Cena
33.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Żywienie i usługi gastronomiczne Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Żywienie i usługi gastronomiczne Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów....
Cena
30.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2

Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2

4.00

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184375
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła policealna....
Cena
41.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Joanna Ewa Kowalska

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184573
Kategoria: Podręczniki
Część 2. zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są...
Cena
24.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: - 1 - 2 3 4 5 6 7 Do góry