FORMAT-AB
Sortuj według:
Hotelarstwo Część 4 Usługi żywieniowe Podręcznik

Hotelarstwo Część 4 Usługi żywieniowe Podręcznik

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184542
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego....
Cena
39.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Beata Mikuta

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184168
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.W kolejnych rozdziałach poruszane są poniższe zagadnienia:Działalność usługowa zakładów żywienia zbiorowego;Zastawa i bielizna stołowa;Zasady utrzymania czystości zastawy stołowej;Technika noszenia tac i naczyń;Zasady...
Cena
23.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Wybrane zagadnienia z psychologii społecznej. Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie: technik agrobiznesu oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Wybrane zagadnienia z psychologii społecznej. Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie: technik agrobiznesu oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik agrobiznesu, technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.W kolejnych rozdziałach podręcznika poruszane są poniższe zagadnienia:Metodyka pracy umysłowejOsobowośćRadzenie sobie ze stresemKontakty interpersonalneKonflikty i negocjacje...
Cena
12.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Branża gastronomia. Higiena i ochrona zdrowia. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Higiena i ochrona zdrowia. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Joanna Gromadzka-Ostrowska

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184060
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego.Numer dopuszczenia MEN: 4/01...
Cena
22.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Branża gastronomia. Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Wojciech Hoszek

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184109
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.W kolejnych rozdziałach podręcznika poruszane sa poniższe zagadnienia:MateriałoznawstwoPodstawy rysunku technicznegoCzęści maszynWybrane zagadnienia z maszynoznawstwa ogólnegoUkład przestrzenno-funkcjonalny...
Cena
22.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności

Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności

4.00

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184351
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła policealna....
Cena
41.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Do góry