FORMAT-AB
Sortuj według:
Branża turystyka i hotelarstwo. Hotelarstwo. Organizacja pracy. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Hotelarstwo. Organizacja pracy. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184481
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w szkołach ponadgimnazjalnych. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer dopuszczenia MEN: 90/2013...
Cena
32.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.W kolejnych rozdziałach poruszane są poniższe zagadnienia:Podstawowe wiadomości o produktach spożywczychPracownia technologicznaOcena sensoryczna surowców i potrawTłuszcze spożywcze - ocena towaroznawcza i zastosowanie w...
Cena
13.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża turystyka i hotelarstwo. Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Beata Sawicka

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184252
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły policealnej.Poruszane w kolejnych rozdziałach treści:Wiadomości wstępne o hotelarstwieTurystyczna baza noclegowaStandaryzacja obiektów hotelarskichUsługi hotelarskieKultura i etyka w hotelarstwieDziałalność recepcjiCzystość i porządek w obiekcie...
Cena
26.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa turystyczna. Część 4. Podstawy turystyki. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa turystyczna. Część 4. Podstawy turystyki. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego....
Cena
31.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Kelner. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.09. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Kelner. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.09. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Wioletta Rutkowska

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184603
Kategoria: Podręczniki
Zbioacute;r autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawoacute;w pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), ktoacute;re mają pomoacute;c uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi...
Cena
22.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Elżbieta Żochowska

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184580
Kategoria: Podręczniki
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawoacute;w pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), ktoacute;re mają pomoacute;c uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone...
Cena
22.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Do góry