Branża turystyka i hotelarstwo. Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Beata Sawicka

Branża turystyka i hotelarstwo. Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Beata Sawicka

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184252
EAN:
Format: 176 x 250
Oprawa: miękka
Stron: 474
Data wydania: 2009-01-01
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
26.49
podręcznik
30.00zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły policealnej.

Poruszane w kolejnych rozdziałach treści:
  • Wiadomości wstępne o hotelarstwie
  • Turystyczna baza noclegowa
  • Standaryzacja obiektów hotelarskich
  • Usługi hotelarskie
  • Kultura i etyka w hotelarstwie
  • Działalność recepcji
  • Czystość i porządek w obiekcie hotelarskim
  • Usługi gastronomiczne w obiekcie hotelarskim
  • Wyposażenie techniczne obiektu hotelarskiego
  • Zarządzanie obiektem hotelarskim
  • Odpowiedzialność obiektu hotelarskiego

Podręcznik "Branża turystyka i hotelarstwo. Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Beata Sawicka