FORMAT-AB
Sortuj według:
Technologia żywności Część 2 Technologie kierunkowe Tom 1

Technologia żywności Część 2 Technologie kierunkowe Tom 1

4.00

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184368
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła policealna....
Cena
41.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13. Planowanie i realizacja

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13. Planowanie i realizacja

4.00

Autor: Swastek Agnieszka, Sydorko-Raszewska Dorota

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184740
Kategoria: Pozostałe
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i...
Cena
29.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomiczne

Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomiczne

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184795
Kategoria: Pozostałe
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012...
Cena
30.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej

4.00

Autor: Ozdarska Joanna

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184825
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych". Ma on również poszerzyć kompetencje zawodowe osób odpowiedzialnych za...
Cena
27.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184719
Kategoria: Pozostałe
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Publikacja została...
Cena
24.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia

Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych...
Cena
40.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Do góry