Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej -

Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184719
EAN: 9788389184719
Format: 240 x 165 x 10
Oprawa: Miękka
Stron: 212
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
24.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach.

Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.

Książka "Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej"