FORMAT-AB
Sortuj według:
Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa turystyczna. Organizacja imprez i usług turystycznych. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa turystyczna. Organizacja imprez i usług turystycznych. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014....
Cena
33.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik

Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego....
Cena
37.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik

Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego....
Cena
37.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Ćwiczenia

Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Ćwiczenia

4.00

Autor: Kowalska Joanna Ewa

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184658
Kategoria: Pozostałe
Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę organoleptyczną, klasyfikację żywności pod względem wartości odżywczej, trwałości, pochodzenia, jak i zastosowania kulinarnego oraz z...
Cena
27.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.6 Sporządzanie potraw i nap

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.6 Sporządzanie potraw i nap

4.00

Autor: Kowalska Joanna Ewa

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184436
Kategoria: Pozostałe
Zbiór autorstwa Joanny Ewy Kowalskiej przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce...
Cena
27.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i u

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i u

4.00

Autor: Żochowska Elżbieta

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184467
Kategoria: Pozostałe
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są...
Cena
27.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Do góry