Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik - Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik

4.00 Oceń książkę!

Autor: Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184665
EAN: 9788389184665
Format: 240 x 165 x 16
Oprawa: Miękka
Stron: 336
Data wydania: 2016
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
37.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.

Książka "Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik"
Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania