FORMAT-AB
Sortuj według:
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10

4.00

Autor: Rutkowska Wioletta

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184627
Kategoria: Pozostałe
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do zadań....
Cena
29.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 2

Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 2

4.00

Autor: Kowalska Joanna Ewa

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184702
Kategoria: Pozostałe
Zbiór ćwiczeń "Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim teoretycznym wstępem, który pozwala na szybkie usystematyzowanie wiedzy z zakresu żywienia...
Cena
27.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 1

Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 1

4.00

Autor: Kowalska Joanna Ewa

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184696
Kategoria: Pozostałe
Zbiór ćwiczeń "Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim teoretycznym wstępem, który pozwala na szybkie usystematyzowanie wiedzy z zakresu żywienia...
Cena
27.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Obsługa turystyczna Część 3 Organizacja imprez i usług turystycznych Tom 3 Podręcznik

Obsługa turystyczna Część 3 Organizacja imprez i usług turystycznych Tom 3 Podręcznik

4.00

Autor: Swastek Agnieszka, Sydorko-Raszewska Dorota

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184610
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2015 roku....
Cena
37.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Hotelarstwo Część 6 Marketing usług hotelarskich

Hotelarstwo Część 6 Marketing usług hotelarskich

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184634
Kategoria: Pozostałe
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy...
Cena
30.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Hotelarstwo Część 5 Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik

Hotelarstwo Część 5 Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184672
Kategoria: Pozostałe
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy...
Cena
41.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Do góry