Branża gastronomia. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna - Elżbieta Żochowska

Branża gastronomia. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Elżbieta Żochowska

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184580
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 122
Data wydania: 2015-02-20
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
22.99
podręcznik
27.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawoacute;w pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), ktoacute;re mają pomoacute;c uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna).

W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.

Podręcznik "Branża gastronomia. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna"
Elżbieta Żochowska