Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna - Beata Mikuta

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Beata Mikuta

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184168
EAN:
Format: 145 x 205
Oprawa: miękka
Stron: 124
Data wydania: 2006-01-01
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
23.99
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.

W kolejnych rozdziałach poruszane są poniższe zagadnienia:
  • Działalność usługowa zakładów żywienia zbiorowego;
  • Zastawa i bielizna stołowa;
  • Zasady utrzymania czystości zastawy stołowej;
  • Technika noszenia tac i naczyń;
  • Zasady nakrywania stołów;
  • Zasady obsługi konsumenta;
  • Sposoby i technika podawania potraw i napojów;
  • Organizacja przyjęć okolicznościowych;

Podręcznik "Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna"
Beata Mikuta