BEATA MIKUTA
Sortuj według:
Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Beata Mikuta

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184168
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.W kolejnych rozdziałach poruszane są poniższe zagadnienia:Działalność usługowa zakładów żywienia zbiorowego;Zastawa i bielizna stołowa;Zasady utrzymania czystości zastawy stołowej;Technika noszenia tac i naczyń;Zasady...
Cena
23.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 Do góry