Żywienie i usługi gastronomiczne Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Żywienie i usługi gastronomiczne Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

4.00 Oceń książkę!

Autor: Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184689
EAN: 9788389184689
Format: 240 x 165 x 14
Oprawa: Miękka
Stron: 320
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
30.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Książka "Żywienie i usługi gastronomiczne Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem"
Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania