Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii - Derbis Anna, Linka Lidia

Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

4.00 Oceń książkę!

Autor: Derbis Anna, Linka Lidia

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184726
EAN: 9788389184726
Format: 240 x 165 x 13
Oprawa: Miękka
Stron: 248
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
33.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.

Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.

Książka "Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii"
Derbis Anna, Linka Lidia