DERBIS ANNA, LINKA LIDIA
Sortuj według:
Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

4.00

Autor: Derbis Anna, Linka Lidia

Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184726
Kategoria: Pozostałe
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.Publikacja...
Cena
33.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 Do góry