ODDK
Sortuj według:
Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów

Od 1 maja 2004 r. każdy zakład produkujący wody i napoje ma obowiązek wdrożenia zasad systemu HACCP. Dobrze opracowane i wprowadzone systemy GMP, GHP, HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowane produkty spełniały oczekiwania klientów i były dla nich bezpieczne.Autorzy niniejszej publikacji starają się ukazać, że systemy...
Cena
93.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
HACCP Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych W cukierni

HACCP Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych W cukierni

4.00

Autor: Budzyńska Agnieszka

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8374260319
Kategoria: Pozostałe
System HACCP bazuje na siedmiu zasadach, z których pierwsza to przeprowadzenie analizy zagrożeń, druga zaś ? określenie krytycznych punktów kontrolnych (CCP).Opracowanie pozwoli samodzielnie, bez pomocy konsultanta, zidentyfikować zagrożenia na każdym etapie procesu technologicznego, przeprowadzić ich analizę, ustalić źródło i przyczyny zagrożeń, a...
Cena
154.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Instruktaż prowadzenia Księgi GMP GHP z dokumentacją

Instruktaż prowadzenia Księgi GMP GHP z dokumentacją

4.00

Autor: Wiśniewska Małgorzata

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8371879687
Kategoria: Pozostałe
Podstawowym warunkiem wdrożenia skutecznego systemu HACCP jest wcześniejsze wprowadzenie i stosowanie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP jako warunku wstępnego wszystkich systemów zapewnienia jakości żywności. Księga GMP/GHP stanowi przewodnik po zasadach dobrych praktyk produkcyjnych i dobrych praktyk...
Cena
95.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego

Od 1 maja 2004 r. każdy zakład żywienia zbiorowego ma obowiązek wdrożenia zasad HACCP. Dobrze opracowane i wdrożone systemy GMP, GHP i HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowana żywność spełniała oczekiwania klientów i była dla nich bezpieczna.Autorzy niniejszej publikacji starają się ukazać, że systemy zapewnienia i...
Cena
94.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia

4.00

Autor: Budzyńska Agnieszka

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8374260033
Kategoria: Pozostałe
Od 1 maja 2004 r. wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresieprodukcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP, którego celem jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności. Aby ten cel osiągnąć, należy wszystkie techniki i metody pracy oraz zalecenia higieniczne opracować w formie procedur i instrukcji.Opracowanie...
Cena
119.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
HACCP Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni

HACCP Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni

4.00

Autor: Budzyńska Agnieszka

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8371879598
Kategoria: Pozostałe
System HACCP bazuje na siedmiu zasadach, z których pierwsza to przeprowadzenie analizy zagrożeń, druga zaś ? określenie krytycznych punktów kontrolnych (CCP).Opracowanie pozwoli samodzielnie, bez pomocy konsultanta, zidentyfikować zagrożenia na każdym etapie procesu technologicznego, przeprowadzić ich analizę, ustalić źródło i przyczyny zagrożeń, a...
Cena
154.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę