ODDK
Sortuj według:
Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem

Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem

4.00

Autor: Witkowska Halina

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8371879296
Kategoria: Pozostałe
Poradnik wdrażania HACCP przeznaczony jest głównie dla małych zakładów zajmujących się produkcją (rzeźnie), przetwarzaniem (przetwórnie) i obrotem produktami mięsnymi (hurtownie, sklepy). Składa się z trzech części, w których zawarto wiele ważnych informacji dotyczących m.in. uzasadnienia wprowadzenia systemu HACCP, jego zalet i niedoskonałości...
Cena
107.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Dokumentacja sanitarna w transporcie środków spożywczych z komentarzem

Dokumentacja sanitarna w transporcie środków spożywczych z komentarzem

4.00

Autor: Jackiewicz Barbara

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 2655000023870
Kategoria: Pozostałe
Zgodnie z obowiązującymi przepisami UE przedsiębiorstwo prowadzące działalność w zakresie m.in. dystrybucji żywności jest przedsiębiorstwem spożywczym (zakładem), a każdy taki zakład ma obowiązek prowadzenia swojej działalności zgodnie z zasadami GMP/GHP oraz na podstawie procedur utworzonych w oparciu o zasady systemu HACCP. Publikacja zawiera...
Cena
30.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8374263210
Kategoria: Pozostałe
Publikacja zawiera katalog zagadnień pozwalających ocenić zakład spożywczy na wielu płaszczyznach i odnoszących się do różnych kwestii, zaczynając od dobrych praktyk produkcyjnych, higienicznych, poprzez wymagania wobec produkcji i produktu, HACCP, elementy zapewnienia i zarządzania jakością, a kończąc na wymaganiach odnośnie do zagrożeń...
Cena
47.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Pomiary w HACCP Praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

Pomiary w HACCP Praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

4.00

Autor: Heszen Grzegorz, Rudnik Janusz

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 837426280X
Kategoria: Pozostałe
Monitorowanie, którego celem jest sprawdzenie czy właściwości produktu lub parametry procesu w krytycznych punktach kontroli HACCP są zgodne z przyjętymi wartościami, jest podstawą funkcjonowania systemu HACCP w każdym zakładzie przemysłu spożywczego i żywienia zbiorowego. Podstawą procesu monitorowania są pomiary.Celem poradnika jest przybliżenie...
Cena
77.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP GHP HACCP

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP GHP HACCP

W przeciwieństwie do obecnie obowiązujących dyrektyw, które nie działają wprost na przedsiębiorcę a jedynie przez przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej zostały przygotowane w formie rozporzadzeń, które działają wprost na przedsiębiorcę oraz urzędową kontrolę żywności i są nadrzędne wobec przepisów krajowych, które mogłyby być z...
Cena
82.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Książka techniczna środka transportu

Książka techniczna środka transportu

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8374260416
Kategoria: Pozostałe
Pozycja do samodzielnego wypełnienia.Dodatkowo załączona Instukcja BHP dla kierowcy...
Cena
35.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę