ODDK
Sortuj według:
Wzorcowe regulaminy zamówień publicznych do 30 000 euro z komentarzem

Wzorcowe regulaminy zamówień publicznych do 30 000 euro z komentarzem

4.00

Autor: Puchacz Krzysztof

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 9788378042105
Kategoria: Pozostałe
Od 16 kwietnia 2014 r. zmieniły się progi stosowania ustawy - Prawo zamówień publicznych - z poziomu 14.000 euro do poziomu 30.000 euro.Wyłączenie dużej grupy zamówień publicznych z obowiązku stosowania przepisów ustawy nie oznacza, że jednostki sektora finansów publicznych będą mogły swobodnie podchodzić do ich udzielania.Wprowadź regulamin...
Cena
197.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Inwentaryzacja w jednostkach budżetowych

Inwentaryzacja w jednostkach budżetowych

4.00

Autor: Świderek Izabela

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 9788378042037
Kategoria: Pozostałe
Komplet informacji i pełna dokumentacja inwentaryzacji w jednostce budżetowej.Obowiązujące rozwiązania prawne jedynie w niewielkim zakresie regulują problematykę przeprowadzania inwentaryzacji. Szczegółowe rozwiązania dotyczące inwentaryzacji, począwszy od jej rozpoczęcia, przez faktyczne przeprowadzenie, udokumentowanie, na rozliczeniu wyników...
Cena
198.47zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP

Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP

4.00

Autor: Turlejska Halina

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8371879148
Kategoria: Pozostałe
Książka ma za zadanie przybliżyć problematykę związaną z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W publikacji zwrócono szczególną uwagę na praktyczną realizację zasad GMP/GHP oraz wdrażanie systemu HACCP będących podstawowymi narzędziami zapewniającymi bezpieczeństwo zdrowotne żywności.Autorka przedstawia w poradniku główne aspekty...
Cena
93.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych

GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych

4.00

Autor: Witkowska Halina

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8374260327
Kategoria: Pozostałe
W opracowaniu przedstawiono najważniejsze informacje z zakresu systemów jakości dotyczących bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, tj. GMP/GHP i HACCP, przeznaczone przede wszystkim dla małych hurtowni i sklepów mięsnych. Intencją autorki było zaprezentowanie w możliwie przystępny sposób zagadnień związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego...
Cena
81.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy

4.00

Autor: Jackiewicz Barbara

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8374260041
Kategoria: Pozostałe
Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki...
Cena
88.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Wzorcowa Księga GMP GHP z dokumentacją

Wzorcowa Księga GMP GHP z dokumentacją

4.00

Autor: Wiśniewska Małgorzata

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8374260351
Kategoria: Pozostałe
Podstawowym warunkiem wdrożenia skutecznego systemu HACCP jest wcześniejsze wdrożenie i stosowanie zasad dobrej praktyki produkcyjnej GMP i dobrej praktyki higienicznej GHP jako warunku wstępnego wszystkich systemów zapewnienia jakości żywności. Księga GMP/GHP stanowi przewodnik po zasadach dobrych praktyk produkcyjnych i dobrych praktyk...
Cena
88.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę