Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy - Jackiewicz Barbara

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy

4.00 Oceń książkę!

Autor: Jackiewicz Barbara

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8374260041
EAN: 9788374260046
Format: 290 x 205 x 5
Oprawa: Miękka
Stron: 72
Data wydania: 2004
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
88.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.

Autorka - specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej - w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.

Książka "Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy"
Jackiewicz Barbara