GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych - Witkowska Halina

GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych

4.00 Oceń książkę!

Autor: Witkowska Halina

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8374260327
EAN: 9788374260329
Format: 295 x 210 x 5
Oprawa: Miękka
Stron: 72
Data wydania: 2004
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
81.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
W opracowaniu przedstawiono najważniejsze informacje z zakresu systemów jakości dotyczących bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, tj. GMP/GHP i HACCP, przeznaczone przede wszystkim dla małych hurtowni i sklepów mięsnych. Intencją autorki było zaprezentowanie w możliwie przystępny sposób zagadnień związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego oferowanych produktów mięsnych. Książka stanowi doskonałą pomoc w samodzielnym wprowadzaniu tych systemów w codziennej praktyce hurtowni i sklepów. Czytelnik znajdzie tu opis systemów, zasady sprawowania wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej z wykorzystaniem GMP/GHP i HACCP oraz przykłady dokumentacji HACCP z instrukcjami i formularzami do wypełniania.

Książka "GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych"
Witkowska Halina