Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP - Turlejska Halina

Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP

4.00 Oceń książkę!

Autor: Turlejska Halina

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8371879148
EAN: 9788371879142
Format: 235 x 165 x 6
Oprawa: Miękka
Stron: 72
Data wydania: 2004
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
93.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Książka ma za zadanie przybliżyć problematykę związaną z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W publikacji zwrócono szczególną uwagę na praktyczną realizację zasad GMP/GHP oraz wdrażanie systemu HACCP będących podstawowymi narzędziami zapewniającymi bezpieczeństwo zdrowotne żywności.
Autorka przedstawia w poradniku główne aspekty GMP/GHP, których realizacja jest niezbędna w każdym obszarze produkcji, wyjaśnia na czym polega system HACCP, szczegółowo omawia jego założenia, koncepcję i zasady oraz prezentuje etapy wdrażania wraz z korzyściami wynikającymi z jego wprowadzenia.
w publikacji zawarto również zasady prowadzenia kontroli wewnętrznej w zakładzie, a całość uzupełnia przykład wdrażania HACCP, słowniczek stosowanych terminów i definicje związane z systemem HACCP.

Książka "Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP"
Turlejska Halina