Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość -

Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8374263210
EAN: 9788374263214
Format: 235 x 165 x 4
Oprawa: Miękka
Stron: 56
Data wydania: 2006
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
47.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Publikacja zawiera katalog zagadnień pozwalających ocenić zakład spożywczy na wielu płaszczyznach i odnoszących się do różnych kwestii, zaczynając od dobrych praktyk produkcyjnych, higienicznych, poprzez wymagania wobec produkcji i produktu, HACCP, elementy zapewnienia i zarządzania jakością, a kończąc na wymaganiach odnośnie do zagrożeń bioterrorystycznych.

Dodatkowo w opracowaniu zaproponowano różne metody oceny poszczególnych zagadnień, tak by Czytelnik w oparciu o nie mógł skonstruować własną ankietę lub samodzielnie przeprowadzić ocenę zakładu, wykorzystując podany materiał.

Informacje przedstawione w niniejszej publikacji mogą służyć zarówno studentom i przedsiębiorcom spożywczym, jak i osobom związanym z przemysłem spożywczym w sposób pośredni (architekci, inżynierowie budowlani, konsultanci, audytorzy).

Książka "Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość"