ANNA KMIOŁEK
Sortuj według:
Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302112560
Kategoria: Podręczniki
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaropznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwirząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a...
Cena
37.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135927
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją, kalkulacji kosztów,...
Cena
36.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135897
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych,...
Cena
32.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135880
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków,...
Cena
46.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135934
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu,...
Cena
31.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135873
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi...
Cena
45.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Strona: 1 2 Do góry