Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna - Anna Kmiołek

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135897
EAN:
Format: 165 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 184
Data wydania: 2013-09-25
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
32.99
podręcznik
51.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Podręcznik "Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna"
Anna Kmiołek