Branża gastronomia. Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Anna Kmiołek

Branża gastronomia. Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135927
EAN:
Format: 176x250
Oprawa: miękka
Stron: 168
Data wydania: 2013-08-22
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
36.99
podręcznik
51.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi oraz przygotowania miejsca wykonania usługi, doboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Numer dopuszczenia MEN: 56/2013

Podręcznik "Branża gastronomia. Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Anna Kmiołek