Branża gastronomia. Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Anna Kmiołek

Branża gastronomia. Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135934
EAN:
Format: 170x240
Oprawa: miękka
Stron: 152
Data wydania: 2013-08-22
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
31.99
podręcznik
45.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Numer dopuszczenia MEN: 23/2013

Podręcznik "Branża gastronomia. Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Anna Kmiołek