Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Anna Kmiołek

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135873
EAN:
Format: 176x250
Oprawa: miękka
Stron: 288
Data wydania: 2013-08-19
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
45.99
podręcznik
62.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).

Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Numer dopuszczenia MEN: 21/2013

Podręcznik "Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Anna Kmiołek