Branża gastronomia. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna - Anna Kmiołek

Branża gastronomia. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135880
EAN:
Format: 170x240
Oprawa: miękka
Stron: 344
Data wydania: 2013-05-12
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
46.99
podręcznik
62.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Numer dopuszczenia MEN: 57/2013

Podręcznik "Branża gastronomia. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna"
Anna Kmiołek