ANNA KMIOŁEK
Sortuj według:
Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302112553
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część pierwsza zawiera materiał nauczania z zakresu organizacji pracy, metod utrwalania i oceny sensorycznej żywności, a także towaroznawstwa i...
Cena
33.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji:zup i sosów gorących,deserów oraz napojów zimnych i gorących,napojów alkoholowych.Omawia znaczenie i wykorzystanie żywności wygodnej, funkcjonalnej i dietetycznej. Przedstawia potrawy regionalne Polski i charakterystyczne potrawy kuchni innych narodów,...
Cena
44.10zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Strona: 1 2 Do góry