MAŁGORZATA KONARZEWSKA
Sortuj według:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Kwalifikacja T.6. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Kwalifikacja T.6. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Małgorzata Konarzewska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302147203
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie...
Cena
40.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Małgorzata Konarzewska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302140792
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie "kucharz". Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza oraz sposoby ich wykorzystania w produkcji potraw. W tej części omówiono także sposoby...
Cena
44.10zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Część 1 - kształcenie zawodowe

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Część 1 - kształcenie zawodowe

Podręcznik składa się z trzech części. Opracowano go zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu "kucharz" na poziomie technikum. Zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele uwagi poświęcono zagadnieniom bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawu żywnościowemu oraz...
Cena
42.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla technikoacute;w i szkoacute;ł policealnych kształcących w zawodzie "kucharz". Jest poświęcony potrawom poacute;łmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie roacute;żnych narodoacute;w oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i...
Cena
42.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Kwalifikacja T.6. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Kwalifikacja T.6. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodoacute;w kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojoacute;w). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosoacute;w gorących, mięsa i produktoacute;w ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owocoacute;w morza,...
Cena
42.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Strona: 1 Do góry