Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Kwalifikacja T.6. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna - Małgorzata Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Kwalifikacja T.6. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Małgorzata Konarzewska

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302147210
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 496
Data wydania: 2015-06-18
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
42.49
podręcznik
54.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodoacute;w kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojoacute;w). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosoacute;w gorących, mięsa i produktoacute;w ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owocoacute;w morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deseroacute;w, napojoacute;w gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłkoacute;w codziennych i regionalnych.

Podręcznik "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom II. Kwalifikacja T.6. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna"
Małgorzata Konarzewska