Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Home Kontakt Strona główna Książki Program Partnerski


WYDAWNICTWA SZKOLNE I PEDAGOGICZNE
Sortuj według:
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Kwalifikacja T.4. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Kwalifikacja T.4. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę...
Cena
36.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża turystyka i hotelarstwo. Informacja turystyczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Informacja turystyczna. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Zygmunt Kruczek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135446
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności korzystania ze źródeł informacji geograficznej i udzielania inform...
Cena
46.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża turystyka i hotelarstwo. Działalność recepcjii. Technik hotelarstwa. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Działalność recepcjii. Technik hotelarstwa. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:struktury organizacyjnej recepcji,rezerwacji, procedur przyjęcia gości do hotelu,obsługi gości w trakcie pobytu,procedury wykwaterowania gości z...
Cena
37.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża turystyka i hotelarstwo. Działalność recepcji. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11 Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Działalność recepcji. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11 Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302147050
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu organizacyjnego hotelu, roli recepcji, bezpieczeństwa pracy w recepcji, etyki i kultury pracy, zasad komunikowania się...
Cena
32.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Nauczenie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Kwalifikacja T.6. Nauczenie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą...
Cena
41.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Nauczanie zawodowe. Podręcznik - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Nauczanie zawodowe. Podręcznik - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo...
Cena
28.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!