MAGDALENA KAŹMIERCZAK
Sortuj według:
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Kwalifikacja T.4. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Kwalifikacja T.4. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę...
Cena
36.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Kwalifikacja T.4. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Kwalifikacja T.4. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę...
Cena
36.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Technologie produkcji cukierniczej. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologie produkcji cukierniczej. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie "cukiernik" w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. Materiał pozwala uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę dotyczącą: znaczenia i roli żywności w żywieniu człowieka; procesów zachodzących w produktach...
Cena
41.90zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Egzamin zawodowy. Cukiernik. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Testy i zadania praktyczne. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Egzamin zawodowy. Cukiernik. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Testy i zadania praktyczne. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady...
Cena
27.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Strona: 1 Do góry