Joanna Duda; Sebastian Krzywda

Home Kontakt Strona główna Książki Program Partnerski


JOANNA DUDA; SEBASTIAN KRZYWDA
Sortuj według:
Obsługa konsumenta. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Obsługa konsumenta. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Joanna Duda; Sebastian Krzywda

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302147340
Kategoria: Podręczniki
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadza terminy angielskie i francuskie...
Cena
31.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Nauczanie zawodowe. Podręcznik - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Nauczanie zawodowe. Podręcznik - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo...
Cena
28.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa klienta w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa klienta w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Joanna Duda; Sebastian Krzywda

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375440164
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Zawarto w nim treści związane z obsługą konsumentów w lokalach gastronomicznych różnego typu ze szczególnym uwzględnieniem gastronomii hotelowej. Materiał został podzielony na dwie części, zgodnie z dwuletnim cyklem kształcenia w zakresie obsługi...
Cena
27.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Joanna Duda; Sebastian Krzywda

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419874
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie - technik hotelarstwa. Treści kształcenia podzielono na dwie części i ujęto w działach związanych z:rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową,wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług,techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych...
Cena
26.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Strona: 1 Do góry