Obsługa konsumenta. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Joanna Duda; Sebastian Krzywda

Obsługa konsumenta. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Joanna Duda; Sebastian Krzywda

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302147340
EAN:
Format: 205 x 295
Oprawa: miękka
Stron: 192
Data wydania: 2014-09-12
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
31.99
podręcznik
38.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego. Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.

Podręcznik "Obsługa konsumenta. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Joanna Duda; Sebastian Krzywda