REA
Sortuj według:
Marketing usług hotelarskich Poradnik metodyczny dla nauczyciela

Marketing usług hotelarskich Poradnik metodyczny dla nauczyciela

4.00

Autor: Stefański Adam

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375440843
Kategoria: Pozostałe
Niniejsza pozycja przeznaczona jest dla nauczycieli przedmiotu marketing usług hotelarskich w technikum hotelarskim. Poradnik został opracowany na podstawie podręcznika Marketing usług hotelarskich, zgodnie z nowym programem nauczania.W poradniku przedstawiono plan wynikowy, wskazano materiały przydatne do realizacji poszczególnych zagadnień,...
Cena
13.00zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Technologie produkcji cukierniczej Podręcznik Część 1

Technologie produkcji cukierniczej Podręcznik Część 1

4.00

Autor: Kaźmierczak Magdalena

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443608
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie ?cukiernik? w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.Materiał pozwala uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę dotyczącą:? znaczenia i roli żywności w żywieniu człowieka;? procesów zachodzących w produktach spożywczych...
Cena
37.00zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Ekonomika w rolnictwie część 1-2 Poradnik metodyczny

Ekonomika w rolnictwie część 1-2 Poradnik metodyczny

4.00

Autor: Garbowska Halina

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419928
Kategoria: Pozostałe
Poradnik metodyczny dla nauczyciela będzie pomocny w prowadzeniu zajęć dydaktycznych w szkole kształcącej w zawodach: technik rolnik, technik ogrodnik i technik mechanizacji rolnictwa, na poziomie technikum i szkoły policealnej, na podstawie programu nauczania.W przewodniku metodycznym zamieszczono:- wymagania wstępne, wykaz umiejętności- cele...
Cena
11.47zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Podstawy konwersacji Norweski +CD

Podstawy konwersacji Norweski +CD

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: REA
ISBN: 9788371419416
Kategoria: Pozostałe
Seria 24 zestawów prezentujących podstawowe elementy konwersacji w językach: angielskim, arabskim, bułgarskim, chińskim, chorwackim, duńskim, fińskim, francuskim, greckim, hebrajskim, hiszpańskim, holenderskim, japońskim, niemieckim, norweskim, portugalskim, rosyjskim, słowackim, szwedzkim, tureckim, węgierskim, włoskim. Każdy zestaw składa się z...
Cena
8.50zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura...
Cena
27.50zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Obsługa gości ( konsumentów )

Obsługa gości ( konsumentów )

4.00

Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371418044
Kategoria: Pozostałe
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał...
Cena
45.97zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę