REA
Sortuj według:
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny

4.00

Autor: Czerwińska Dorota

Wydawnictwo: REA
ISBN: 9788375441093
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów.Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i...
Cena
25.00zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Praktyczna elektrotechnika ogólna Poradnik metodyczny

Praktyczna elektrotechnika ogólna Poradnik metodyczny

4.00

Autor: Eliasz Zbigniew

Wydawnictwo: REA
ISBN: 9788375442359
Kategoria: Pozostałe
Poradnik metodyczny będzie pomocny nauczycielowi korzystającemu z podręcznika Praktyczna elektrotechnika ogólna w zaplanowaniu i zorganizowaniu procesu kształcenia w zawodzie technik elektryk....
Cena
12.50zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Produkcja roślinna Poradnik metodyczny

Produkcja roślinna Poradnik metodyczny

4.00

Autor: Cybulska Jolanta

Wydawnictwo: REA
ISBN: 9788375442823
Kategoria: Pozostałe
Poradnik metodyczny przeznaczony jest do nauczania przedmiotu produkcja roślinna w technikum rolniczym i szkole policealnej.Poradnik stanowi niezbędną pomoc dydaktyczną w kwestii wymagań stawianych zarówno nauczycielowi, jak również uczniom, którzy w przyszłości będą prowadzić własną działalność rolniczą lub zostaną pracownikami przedsiębiorstw i...
Cena
12.50zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Technika w rolnictwie Część 1 Podręcznik

Technika w rolnictwie Część 1 Podręcznik

4.00

Autor: Kulka Andrzej

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375441178
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik, który opiera się na współczesnej wiedzy, prezentuje najważniejsze wiadomości jakimi powinien dysponować użytkownik maszyn i pojazdów rolniczych, zawiera kilkaset kolorowych schematów oraz ilustracji zrozumiałych także dla uczniów bez przygotowania technicznego....
Cena
38.97zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik

4.00

Autor: Konarzewska Małgorzata

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375441192
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej...
Cena
32.00zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Podstawy elektroniki Poradnik metodyczny

Podstawy elektroniki Poradnik metodyczny

4.00

Autor: Majer Andrzej, Główczak Dariusz

Wydawnictwo: REA
ISBN: 9788375442533
Kategoria: Pozostałe
Poradnik został skonstruowany na podstawie programu nauczania i podręcznika Podstawy elektroniki.Skierowany jest do nauczycieli przedmiotu Podstawy elektrotechniki i elektroniki. Jego nadrzędnym przeznaczeniem jest wspieranie procesu kształcenia w zawodzie technik elektronik....
Cena
16.50zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę