Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w - Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w

4.00 Oceń książkę!

Autor: Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 8371418180
EAN: 9788371418181
Format: 235 x 165 x 16
Oprawa: Miękka
Stron: 248
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
27.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie.
Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.

Książka "Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w"
Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara