BERNHARD GAHM
Sortuj według:
Wędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka

Wędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka

4.00

Autor: Bernhard Gahm

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375444476
Kategoria: Poradniki i albumy
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele...
Cena
17.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Domowa masarnia

Domowa masarnia

4.00

Autor: Bernhard Gahm

Wydawnictwo: Delta W-Z
ISBN: 9788371758690
Kategoria: Pozostałe
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięsoZ książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.Poradnik zawiera liczne...
Cena
43.97zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
KIEŁBASY WŁASNEGO WYROBU

KIEŁBASY WŁASNEGO WYROBU

4.00

Autor: Bernhard Gahm

Wydawnictwo: Multico
ISBN: 8370734375
Kategoria: Pozostałe
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki,...
Cena
24.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 Do góry