KIEŁBASY WŁASNEGO WYROBU - Bernhard Gahm

KIEŁBASY WŁASNEGO WYROBU

4.00 Oceń książkę!

Autor: Bernhard Gahm

Wydawnictwo: Multico
ISBN: 8370734375
EAN: 9788370734374
Format: 190 x 130 x 8
Oprawa: broszurowa
Stron: 144
Data wydania: 2006
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
24.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.Domowy wyrób wędlin to:- rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;- sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;- zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.

Książka "KIEŁBASY WŁASNEGO WYROBU"
Bernhard Gahm