Wędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka - Bernhard Gahm

Wędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka

4.00 Oceń książkę!

Autor: Bernhard Gahm

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375444476
EAN: 9788375444476
Format: 235 x 170 x 0
Oprawa: oprawa twarda
Stron: 124
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
17.50
książka
19.49zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Książka "Wędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka"
Bernhard Gahm