REA
Sortuj według:
Poradnik techniki samochodowej

Poradnik techniki samochodowej

4.00

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375441604
Kategoria: Poradniki i albumy
Poradnik zawiera aktualne informacje z zakresu budowy, obsługi i naprawy pojazdów samochodowych. Przedstawia nowoczesne rozwiązania konstrukcyjne dotyczące samochodów osobowych ciężarowych, motocykli i ciągników. Bogata i atrakcyjna szata graficzna, składająca się z kolorowych ilustracji, rysunków, wykresów i tabel, ułatwia odnajdywanie...
Cena
38.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Białek i baran Teodor

Białek i baran Teodor

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442953
Kategoria: Książki dla dzieci i młodzieży
/ Pozostałe
Seria o kucyku Białku jest dedykowaną szczególnie dzieciom, które właśnie uczą sie czytć. Celowo dobrana wielkość liter, przejrzysta konstrukcja zdań, fascynujące przygody - to wszystko wzmacnia koncentrację i pozwala uniknąć znużenia, które może towarzyszyć dzieciom rozpoczynającym samodzielne czytanie....
Cena
12.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Białek spotyka Karmel

Białek spotyka Karmel

Cykl polecany szczególnie dzieciom które czytają od niedawna.Forma wypowiedzi,grafika i przemyślana typografia sprawiają,że mały czytelnik łatwo koncentruje się nad lekturą. Już po przeczytaniu pierwszego opowiadania dzieci bez zachęcania przystąpią do poznawania kolejnych przygód kucyka Białka. Sam bohater serii tak mówi o sobie- "cześć, mam na...
Cena
6.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża turystyka i hotelarstwo. Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Małgorzata Tkaczyk; Joanna Orłowska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375440218
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie "technik hotelarstwa". Materiał podzielono na dwie części.W części 2. omówiono:zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,zasady utrzymania porządku i czystości,zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem...
Cena
39.49zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Sałatki na każdą okazję

Sałatki na każdą okazję

4.00

Autor: Hanna Grykałowska

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419881
Kategoria: Poradniki i albumy
/ Kuchnia, potrawy
Sałatki zrobiły światową karierę. I trudno się temu dziwić, bo są smaczne, zdrowe, tanie i łatwe do przyrządzenia. Jada się je o każdej porze dnia. Mogą stanowić przystawkę, zakąskę, przegryzkę, dodatek warzywny do innego dania lub pełnowartościowy samodzielny posiłek. Najłatwiejsze do przyrządzenia i bardzo chętnie jadane są sałatki z warzyw i...
Cena
9.90zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Joanna Duda; Sebastian Krzywda

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419874
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie - technik hotelarstwa. Treści kształcenia podzielono na dwie części i ujęto w działach związanych z:rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową,wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług,techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych...
Cena
26.49zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!