Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Home Kontakt Strona główna Książki Program Partnerski


WYDAWNICTWA SZKOLNE I PEDAGOGICZNE
Sortuj według:
Podstawy prawa i postępowania administracyjnego. Podręcznik do nauki zawodu. Technik administracji. Kwalifikacja A.68.2 - nauczanie zawodowe

Podstawy prawa i postępowania administracyjnego. Podręcznik do nauki zawodu. Technik administracji. Kwalifikacja A.68.2 - nauczanie zawodowe

Podręcznik do nauki zawodu technik administracji realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.68 (Prowadzenie postępowania administracyjnego). Prezentuje wiedzę z zakresu prawa administracyjnego i uczy umiejętności niezbędnych podczas pracy w jednostkach administracji publicznej (przestrzeganie zasad postępowania administracyjnego,...
Cena
43.49zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża gastronomia. Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135934
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu,...
Cena
31.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża ekonomia i rachunkowość. Kardy i płace. Technik ekonomista. Kwalifikacja A.35.2. Podręcznik - nauczanie zawodowe

Branża ekonomia i rachunkowość. Kardy i płace. Technik ekonomista. Kwalifikacja A.35.2. Podręcznik - nauczanie zawodowe

Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.35 (Prowadzenie spraw kadrowo-płacowych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności prowadzenia w przedsiębiorstwie spraw kadrowo-płacowych i emerytalno-rentowych, przeprowadzania rekrutacji, przygotowywania dokumentacji związanej z przebiegiem pracy...
Cena
43.49zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Język angielski. Język angielski zawodowy. W branży mechanicznej i samochodowej. Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła ponadgimnazjalna

Język angielski. Język angielski zawodowy. W branży mechanicznej i samochodowej. Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła ponadgimnazjalna

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w branży mechanicznej i samochodowej obejmuje następujące treści: klasyfikacja zawodów, stanowisko pracy, narzędzia i materiały, dzień pracy w warsztacie i biurze, ślusarnia, warsztat samochodowy, elektromechanika pojazdów samochodowych, budowa pojazdów samochodowych, podejmowanie działalności...
Cena
31.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Język angielski. Język angielski zawodowy. W branży ekonomicznej. Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła ponadgimnazjalna

Język angielski. Język angielski zawodowy. W branży ekonomicznej. Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła ponadgimnazjalna

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w branży ekonomicznej obejmuje następujące treści: prowadzenie działalności gospodarczej, gospodarka rynkowa, mikroekonomia i makroekonomia, prace biurowe, korespondencja handlowa, statystyka, obliczanie podatków, dokumentacja finansowa, rachunkowość, bilans, obsługa klienta, kadry i płace,...
Cena
31.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302135873
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi...
Cena
45.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!