WSIP
Sortuj według:
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur...
Cena
45.47zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Organizowanie i monitorowanie procesów transportowych Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja A.31.1

Organizowanie i monitorowanie procesów transportowych Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja A.31.1

4.00

Autor: Cybulska Daria, Stolarski Jarosław

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302149788
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.31.1. (Organizowanie i monitorowanie procesów transportowych). Prezentuje wiedzę na temat organizowania i monitorowania procesów transportowych, przepisów prawa dotyczących transportu i obrotu handlowego, technologii procesów transportowych; uczy...
Cena
40.97zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Obsługa turystyczna Zeszyt ćwiczeń Część 2

Obsługa turystyczna Zeszyt ćwiczeń Część 2

4.00

Autor: Michniewicz Iwona, Peć Maria

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302147128
Kategoria: Pozostałe
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych) i T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych). Obejmuje tematy dotyczące pilotażu wycieczek, przewodnictwa turystycznego, grup...
Cena
38.47zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Wobei kann ich helfen? Hotelarstwo Tom 6 Podręcznik Język niemiecki zawodowy Kwalifikacja T.11 i T.1

Wobei kann ich helfen? Hotelarstwo Tom 6 Podręcznik Język niemiecki zawodowy Kwalifikacja T.11 i T.1

4.00

Autor: Krzysztofik Beata

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302146978
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik do nauki języka niemieckiego w zawodzie technik hotelarstwa.  Uczy słownictwa charakterystycznego dla branży turystyczno-hotelarskiej.  Kładzie nacisk na zwroty i wyrażenia przydatne w pracy hotelarza.  Zawiera wzory pism oficjalnych i nieoficjalnych.  Przybliża zasady skutecznej komunikacji ustnej i pisemnej.  Przedstawia podstawowe...
Cena
54.97zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
How can I help you Hotelarstwo Tom 6 Podręcznik Język angielski zawodowy Kwalifikacja T.11 i T.12

How can I help you Hotelarstwo Tom 6 Podręcznik Język angielski zawodowy Kwalifikacja T.11 i T.12

4.00

Autor: Dolińska-Romanowicz Joanna, Nowakowska Dorota

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302146961
Kategoria: Pozostałe
Podręcznik do nauki języka angielskiego w zawodzie technik hotelarstwa.  Uczy słownictwa charakterystycznego dla branży turystyczno-hotelarskiej.  Kładzie nacisk na zwroty i wyrażenia przydatne w pracy hotelarza.  Zawiera wzory pism oficjalnych i nieoficjalnych.  Przybliża zasady skutecznej komunikacji ustnej i pisemnej.  Przedstawia podstawowe...
Cena
58.97zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę
Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach administracyjnych Podręcz

Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach administracyjnych Podręcz

Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk obejmujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.32 (Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach administracyjnych). Prezentuje wiedzę na temat organizowania przepływu informacji i zasobów w jednostce administracyjnej, rozróżniania rodzajów i systemów transportu...
Cena
41.47zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę