Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik - Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik

4.00 Oceń książkę!

Autor: Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302150388
EAN: 9788302150388
Format: 240 x 170 x 8
Oprawa: Miękka
Stron: 216
Data wydania: 2015
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
45.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

Książka "Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik"
Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka