PODRĘCZNIKI SZKOŁA ŚREDNIA
Sortuj według:
Religia LO KL 2. Podręcznik. Świadectwo nadziei

Religia LO KL 2. Podręcznik. Świadectwo nadziei

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Diecezjalne Wydawnictwo
ISBN: 9788373003026
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Nr podr. RA-42-03/4-0 Podręcznik do nauczania religii dla II klasy liceum i II klasy technikum...
Cena
15.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Przedsiębiorstwo gastronomiczne

Przedsiębiorstwo gastronomiczne

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo:
ISBN: 9748376414458
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania oraz ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02.Treści zawarte w podręczniku zawierają informacje niezbędne do założenia i prowadzenia przedsiębiorstwa gastronomicznego. W pozycji zawarto najnowsze uregulowania...
Cena
28.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Ekonomika handlu, podręcznik, cz. 1

Ekonomika handlu, podręcznik, cz. 1

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Empi2 Wydawnictwo
ISBN: 9788361249238
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Nr dopuszczenia: 12/02W pierwszej części podręcznika (dostosowanej do nowego programu 341[03]/MEN/2009.02.03) autorzy omawiają formy i funkcje handlu detalicznego, lokale handlowe, towary w detalu i ich ceny, sztukę sprzedawania i inkasowania należności, a także formy i funkcje handlu hurtowego, magazyny hurtowe, ich lokalizację i wyposażenie oraz...
Cena
17.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Towaroznawstwo spożywcze

Towaroznawstwo spożywcze

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184313
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Spis treści: 1. Wiadomości wstępne 2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności 3. Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego 4. Składniki żywności 5. Dodatki do żywności 6. Jakość surowców i produktów żywnościowych 7. Opakowania żywności 8. Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności 9. Zastosowanie...
Cena
17.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Higiena i ochrona zdrowia (bez prawa zwrotu)

Higiena i ochrona zdrowia (bez prawa zwrotu)

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184061
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer w zestawie (dopuszczenia) 4/01....
Cena
21.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Zarządzanie firmą

Zarządzanie firmą

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184283
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Zarządzanie firmą to podręcznik, przeznaczony do zawodów: technik agrobiznesu, technik technologii żywności, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik weterynarii. Spis treści: Działalność gospodarcza Istota, funkcje i struktura organizacyjna przedsiębiorstwa Działalność zaopatrzeniowa przedsiębiorstwa Działalność produkcyjna...
Cena
21.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę