FORMAT AB
Sortuj według:
Podstawy biurowości

Podstawy biurowości

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788386331567
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodów: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz technik hodowca koni na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer w zestawie (dopuszczenia MEN) 19/99....
Cena
10.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3 (bez prawa zwrotu)

Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3 (bez prawa zwrotu)

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184177
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Podręcznik przeznaczony jest do kształcenia w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej....
Cena
22.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Wybrane zagadnienia z psychologii społecznej (bez prawa zwrotu)

Wybrane zagadnienia z psychologii społecznej (bez prawa zwrotu)

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788386331505
Kategoria: Naukowe, popularnonaukowe
/ Psychologia
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodów: technik agrobiznesu, technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer w zestawie (dopuszczenia) 58/97....
Cena
13.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych

Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184108
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer dopuszczenia 17/2005....
Cena
21.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Towaroznawstwo spożywcze

Towaroznawstwo spożywcze

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184313
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Spis treści: 1. Wiadomości wstępne 2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności 3. Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego 4. Składniki żywności 5. Dodatki do żywności 6. Jakość surowców i produktów żywnościowych 7. Opakowania żywności 8. Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności 9. Zastosowanie...
Cena
17.50zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Higiena i ochrona zdrowia (bez prawa zwrotu)

Higiena i ochrona zdrowia (bez prawa zwrotu)

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184061
Kategoria: Podręczniki
/ Podręczniki szkoła średnia
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer w zestawie (dopuszczenia) 4/01....
Cena
21.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 2 3 4 Do góry