MAREK ADAMCZAK
Sortuj według:
EBOOK Biotechnologia żywności

EBOOK Biotechnologia żywności

4.00

Autor: Marek Adamczak

Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788379261130
Kategoria: Pozostałe
Biotechnologia żywności jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszegofunkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakośći długość życia.W drugim wydaniu książki w syntetycznyi kompletny sposób przedstawiono głównekierunki badań oraz najważniejsze...
Cena
60.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
EBOOK Podstawy biotechnologii przemysłowej

EBOOK Podstawy biotechnologii przemysłowej

4.00

Autor: Marek Adamczak

Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788363623982
Kategoria: Pozostałe
Po krótkim wprowadzeniu w historię biotechnologii i wskazaniu na jej tendencje rozwojowe,w podręczniku przedstawiono ogólne zasady procesów mikrobiologicznych, na których głównie bazuje biotechnologia, opisano zagadnienia inżynierii bioreaktorów w aspekcie przebiegających w nich procesów ( mikrobiologicznych, biochemicznych, a także...
Cena
70.00zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 Do góry