ANNA SANCEWICZ-KLIŚ
Sortuj według:
Jedzenie, napoje i kulinaria w terminologii polskiej i angielskiej. Słownik dla smakoszy, kucharzy i restauratorów

Jedzenie, napoje i kulinaria w terminologii polskiej i angielskiej. Słownik dla smakoszy, kucharzy i restauratorów

4.00

Autor: Anna Sancewicz-Kliś

Wydawnictwo: Poltext
ISBN: 9788375613933
Kategoria: Poradniki i albumy
Słownik terminów kulinarnych polsko-angielski i angielsko polski. Część polsko-angielska zawiera nazwy potraw polskich, współczesne i tradycyjne, regionalne i świąteczne, wraz ze składnikami oraz sposobami przyrządzania i podawania.   Część angielsko-polska to potrawy angielskie, amerykańskie oraz z innych tradycji kulinarnych, które zadomowiły...
Cena
50.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Strona: 1 Do góry