KUCHNIA, POTRAWY
Sortuj według:
Pszenice zwyczajna, orkisz, twarda

Pszenice zwyczajna, orkisz, twarda

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: Powszechne Rolnicze i Leśne
ISBN: 9788309011354
Kategoria: Poradniki i albumy
/ Kuchnia, potrawy
Niniejsza monografia-poradnik wspiera dążenia do zachowania różnorodności żywnościowych surowców zbożowych oraz upowszechniania metod ich produkcji. Jest ona poradnikiem skierowanym przede wszystkim do producentów ziarna pszenicy zwyczajnej, orkiszowej i twardej, a pośrednio do wytwórców środków do uprawy, użytkowników ziarna technologicznego oraz...
Cena
44.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Ryż

Ryż

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: McRae
ISBN: 9788860982865
Kategoria: Poradniki i albumy
/ Kuchnia, potrawy
Seria książek w kaształcie talerza, z okładką do złudzenia przypominającą świeżo przyrządzoną potrawę. Każda potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskonałymi zdjęciami....
Cena
22.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Makarony / Carla Bardi

Makarony / Carla Bardi

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: McRae
ISBN: 9788860982858
Kategoria: Poradniki i albumy
/ Kuchnia, potrawy
Seria książek w kaształcie talerza, z okładką do złudzenia przypominającą świeżo przyrządzoną potrawę. Każda potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskonałymi zdjęciami....
Cena
22.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Dania z drobiu

Dania z drobiu

4.00

Autor: Marta Krawczyk

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378451426
Kategoria: Poradniki i albumy
/ Kuchnia, potrawy
Walory smakowe mięsa udomowionego ptactwa idą w parze z jego wartościami odżywczymi - jest zasobne w cynk, witaminę B12 oraz łatwo przyswajalne białko. Niewątpliwą jego zaletą jest także fakt, że należy ono do najbardziej lekkostrawnych i niskokalorycznych mięs. Te jego dobre strony przesądziły zapewne o niezwykłej popularności wśród składników...
Cena
5.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Gotowanie na parze i w kombiwarze

Gotowanie na parze i w kombiwarze

4.00

Autor: Marta Szydłowska

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378451440
Kategoria: Poradniki i albumy
/ Kuchnia, potrawy
Gotowanie na parze jest najzdrowszą formą przyrządzania posiłków. To idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Przyrządzone na parze lub w kombiwarze potrawy apetycznie wyglądają, zachowują walory...
Cena
17.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Pieczywo

Pieczywo

4.00

Autor: ...

Wydawnictwo: McRae
ISBN: 9788860983084
Kategoria: Poradniki i albumy
/ Kuchnia, potrawy
Seria książek w kaształcie talerza, z okładką do złudzenia przypominającą świeżo przyrządzoną potrawę. Każda potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskonałymi zdjęciami....
Cena
22.99zł
Tania Książka
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!